Vill du hjälpa till?

Vill du vara med och hjälpa Skånes mest utsatta katter är ett medlemskap hos oss ett säkert sätt att bidra. De katter som vi tar in och placerar i stödhem genomgår alltid en omfattande veterinärkontroll, kastration, vaccinering, öronmärkning och chippning innan de placeras i stödhem. De uteleveande katter vi hjälper är i dagligt behov av foder och tillsyn vilket tillsammans tar mycket resurser både i tid och pengar.

För att kunna ge katterna den hjälp de behöver är vi helt beroende av våra medlemmar, avgiften går oavkortat tillbaks till katterna.

Är du intresserad av att hjälpa till på andra sätt är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är alltid i behov av engagerade djurvänner som kan tänka sig att hjälpa till med bland annat att fånga katter som ska kastreras, mata i våra TNR-områden, hjälpa till att lämna och hämta katter hos veterinärer men även föreningsarbete, goda idéer och hjälp vid arrangemang och informationsspridning.

Medlemskap

Ett medlemskap hos oss kostar 100:- per månad och ett familjemedlemskap kostar 150:- per månad. Båda medlemskapen ger en rösträtt vid årsmötet.
Medlemsavgiften betalas in till vårt bankgiro 827-8061. Som tack för ditt bidrag skickar vi varje år ut vår medlemstidning där du kan se hur det går för föreningen och alla de katter vi hjälper.

Vill du bidra ytterligare kan du alltid skänka pengar till oss via Swish (1233 1375 77) eller bankgirot ovan.

 

 

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com