Poppy

Kluriga Poppy söker särskilt lekfull 2-bening!

poppy r det playtime nu
poppy hall dr
poppy busfret poppy
poppy vck inte den poppy som sover
poppy vr vallmo en ovanlig blomma
poppy tokstollan poppy
poppy poppy med sin bsta vn
Visst är kattungar ljuvliga varelser. mjuka, gosiga, inställsamma och mjäkiga små pälsbollar - det är inte Poppy! Kattvänner som söker en foglig och menlös liten tjej, sparar tid genom att direkt hoppa över till en annan kattannons, Poppy är inget för er!

Poppy (eng. Vallmo) är en sund och robust kattunge med blank, svart och smidig "sälpäls", hon är utrustad med stark vilja, klok som en uggla och har ovanligt välutvecklat leksinne.

Poppy, en gång ett friväxande litet blomster i en villaträdgård, som FvK Näset (ideell förening) tog sig an, för att förhindra att Poppy och hennes syskon skulle sluta sina dagar (knappt innan de ens hade börjat) som nermejade frimärken på den närliggande vägen. Då Poppy snart fyller 12 veckor (12 augusti ) söker FvK nu det ultimata nya hemmet till denna kluriga kattunge och till vår lilla Vallmo duger minsann varken vem eller vad som helst!

Poppy är definitivt en av de mest slipade knivarna i lådan, det är inte mycket som undgår henne och hon uppfattar snabbt de märkliga samband som hennes nya inomhuslivsstil medför. Det bästa Poppy vet är lekstunderna med stödmatte (som annars är ganska intelligensbefriad och inte till mycket nytta) och dessa heliga stunder infaller, enl. Poppy´s mening, alltför sällan, bara 3 gånger om dagen. Poppy har sina favoritlekisar, "Da ball" - boll i vajer, "Da bird" - långt fjäderspö m.m. samt sopkvasten. I samma ögonblick stödmatte sträcker sig efter någon favorit vaknar Poppy och kommer farande som ett jehu, alldeles klarvaken och med de runda ögonen uppspärrade. Poppy´s blivande 2-bening måste således vara av en alldeles särskilt lekfull sort!

Annars har Poppy önskemål om att få flytta in i ett lugnt, trivsamt och tryggt hem hos tålmodiga människor med humor och god serviceanda. Poppy har vant sig vid att leva som innekatt och vill gärna fortsätta som sådan, förutsättningen är förstås att hennes nya 2-beningar har tid och tycker det är roligt att aktivera och stimulera ett sådant här litet blomster, så att hon frodas och får ett spännande och omväxlande liv. Poppy önskar sig absolut en busig kattkompis i sitt nya hem, gärna i samma ålder som hon själv, men en snäll, trygg och äldre katt skulle hon också kunna tycka om. Poppy har begåvats med mycket bra socialt "kattvett" och kommer utmärkt överens med sina artfränder och därför blir Poppy också en mycket god vän till en misse som känner sig ensam.

Poppy är en svart huskatthona och hon är född den 20/5 2017. Poppy förmedlas vaccinerad (1:a), avmaskad, ohyrebefriad (rutin) och hälsokontrollerad av veterinär. En adoptionsavgift (1000 kr), tas ut och den ger också FvK möjlighet att hjälpa nästa behövande katt i den långa raden av sådana.

Leksugna och uppfostringsbara kattvänner,
är varmt välkomna att ringa FvK Näset, Bibbi:
0704 476097 (svar endast per tel., mail och sms
undanbedes tacksamt.), så berättar vi gärna
mer och om det känns alldeles rätt, ordnar vi
givetvis så att det går att besöka vårt svarta lilla
yrväder "med alla hönsen hemma" i stödhemmet
hos Bibbi och kattkompisarna i Malmö.

 

Share